Online Marketeer (Social Advertising Specialist) - Commaxx Kerkrade

Ben jij een creatieve topper op het gebied van Social Media Advertising? Dan zoeken wij jou!

Is social media helemaal jouw ding en is het voor jou een sport om onze fans via diverse kanalen te bereiken en te inspireren? Ben jij in staat om zelf social campagnes op te zetten, te analyseren en te verbeteren? En weet jij je weg goed te vinden in de Business Manager van Facebook? Lees dan snel verder en solliciteer!

Het Commaxx E-commerce team is een jong en fris team, met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar. We zijn werkzaam in een moderne E-commerce omgeving waarin wordt verkocht via verschillende webshops en Marketplaces. Je werkt (in)direct samen met Online Marketeers, Grafisch Designers, het Customer Care team en Webdevelopers om samen het meeste uit een Marketplace te halen.

Commaxx is een dynamische organisatie die onder de verschillende merken Lenco, Trebs, Alecto, Fysic en Profoon, Melissa, Gastronoma consumentenelectronica ontwikkelt en verkoopt aan zowel retailers (B2B) alsmede rechtstreeks aan de consument (B2C) in binnen- en buitenland.

Bonus: Als gevolg van de groei van ons bedrijf gaan wij in 2023 verhuizen! In Kerkrade wordt op dit moment ons nieuwe, moderne kantoor gebouwd met de beste faciliteiten, als ook een sportschool en een dakterras. Neem hier alvast een kijkje voor een impressie!

WAAR ZIJN WE NAAR OP ZOEK?

Wij zijn op zoek naar een specialist op het gebied van social media en de bijbehorende advertentiecampagnes. Je beschikt over relevante werkervaring en kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.

INHOUD VAN DE FUNCTIE

 • Je zorgt ervoor dat de Facebook Business Manager tip top in orde is;
 • Je voert zelfstandig A-B tests uit en analyseert deze;
 • Je zet nieuwe campagnes op en optimaliseert deze;
 • Je denkt proactief mee met en adviseert over de online marketingstrategie en hoe de doelstellingen behaald kunnen worden;
 • Je bewaakt advertentiekosten door te sturen op onder andere ROI, CPC of CPO.

FUNCTIE-EISEN

Met passie voor het vak pak je jouw verantwoordelijkheid om het beste uit je werk te halen. Graag horen we van jou waarom jij geschikt bent voor de functie van Social Advertising Specialist.

 • Je toont initiatief, bent leergierig/nieuwsgierig, werkt planmatig en kan activiteiten goed coördineren;
 • Je hebt de drive om te blijven optimaliseren en testen; alles voor het beste resultaat richting de consument;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift. Een tweede taal als Engels, Duits, Frans of Spaans is een pre;
 • Ervaring met het managen van diverse platformen en budgetten is mooi meegenomen.

WIJ BIEDEN

 • Een verantwoordelijke, uitdagende en veelzijdige functie in een ambitieuze, internationale en groeiende organisatie;
 • Een dynamisch, informeel bedrijf waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waar jouw inzet en prestaties snel herkend worden;
 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden afhankelijk van prestatie en ervaring.

Ben jij de Social Advertising Specialist die wij zoeken? Stuur dan snel je CV en motivatiebrief naar jobs@commaxxgroup.com ter attentie van Sjors Wigman.